Elgsafari på truger

Svartfoss Adventure tar deg med på en spennende elgsafari på trugetur i Nord Norsk natur med et arktisk lys som varier fra time til time. Turene er i lokalområdet i Nordreisa i Nord Troms. Det er alltid lokalkjente guider med som har god kunnskap om stedet og hvor elgen kan befinne seg, men det er allikevel ikke alltid elgen viser seg . I løpet av turen vil vi stoppe å tenne bål og det blir servert varm drikke og snaks. Vi har et rikt dyreliv og det mulig vi får se, eller se spor av gaupe, rev, hare, ørn og rype. 

Været i Nord Norge er svært varierende, fra sol/ måneskinn og vindstille, til snø/regn og vind, og derfor må vi noen ganger bytter ut trugene med brodder. Truger er laget med stor bæreflate slik at vi kan gå oppå snøen i stede for å bryte gjennom. Turene er medium krevende.

Turen inkluderer: Transport, truger, staver, varm drikke og snacks

Pris: 1150,-

Antall: min 2 personer-max 12 personer

Minimums alder: 10 år

Vanskelighetsgrad: Middels

Bekledning: Det kan bli under -20 grader så du må ha vind og vanntett jakke og bukse. Mellomlaget bør være tykke fleece eller ullklær, undertøyet bør være ull. Foret sko som er vind og vanntett. Tykk lue og votter.

Transport: Transport fra Reisafjord Hotell kl 10.00, tilbake ved hotellet 14.00

Sjekk også Nordlysjakt på truger

Bestill her